Yhteistyössä

partner-rahtarit

TIETOA • TAITOA • TURVALLISUUTTA

Rahtarit ry ammattikuljettajien ammatinarvostuksen nostatusta jo vuodesta 1973.

 

partner-raskas-kalusto

Raskas Kalusto -lehti kertoo ammattiliikenteen arjesta rennolla ja mukaansatempaavalla tavalla. Lehden tekijät liikkuvat siellä missä töitä tehdään ? kelloon ja kalenteriin katsomatta. Arvostamme liikenneturvallisuuden eteen tehtävää työtä ja sitä kautta toimituksen väelle on etuoikeus olla mukana tukemassa Ammattina Sankari -kampanjaa.

 

partner-scania

Scanian esittely tulossa.

 

partner-milcoa

Milcoa – takoalumiinivanteiden maahantuoja. Milcoa Oy toimittaa kuorma-auto- ja perävaunuvanteita jälleenmyyjille kautta Suomen. Ajatpa millaista rahtia tahansa, taotut vanteemme kestävät myös tiettömien teiden rasitukset ja epätasaisen kuormituksen. Yhdessä kuljettajien kanssa luomme varmuutta tielle. Huoltovapain tuotteemme Alcoa® Wheels Dura-Bright® takaa kiiltoa ilman kiillotusta. Terästä vahvempi ja lähes puolta kevyempi vanne lisää hyötykuormaa säästäen samalla kuljetuskalustoa.

Milcoa palvelee Raumalla ja toimittaa kaikki yleisimmät raskaan kaluston vannekoot. Tarjoamme myös oheistarvikkeet venttiileistä pesuaineisiin. Lue lisää osoitteessa Milcoa.fi.

 

partner-bridgestone
BRIDGESTONE ja BANDAG takaavat kuljetusliikkeille erinomaisen ratkaisun rengaskustannusten hallintaan. Renkaan kokonaiskäyttöikä saadaan maksimoitua kun Bridgestonen rengas pinnoitetaan Bandag-pinnoitteella. Näin toimittaessa rengaskustannukset per kilometri on tutkitusti edullisia!

partner-bandag
Samalla luonto kiittää kun valmistuksessa syntyvä CO2-jalanjälki pienenee merkittävästi, etenkin jos kuljetusliike kierrättää omat runkonsa.